FIN MVA Hiisivuoren Uula

Kenneliimme kuuluu myös komea uroskoira Uula. Uula on Mintun toisesta pentueesta ja isänsä on Fin Mva Ullastiina Bingo-Bongo Virroilta. Uula on soopeli väritykseltään.

Uula on kiltti kuin mikä ja hyvin oppivainen. Näyttelykehässä esiintyminen käy Uulalta hyvin, ehkäpä perinyt tätä ominaisuutta isältään. Saavutukset ovat Rop-pentu arvosanalla erittän hyvä ja JUK1 ja VASERTx3 arvosanalla erinomainen sekä SERTx3 arvosanalla erinomainen, 2xROP. Suurimman osan ajasta Uula saa kuitenkin viettää oikeaa koiran elämää, liikuskella vapaasti kotimaisemissa ja metsässä tai vain leikkiä sisko-Siidan ja kaveri-Kangastuksen kanssa. Toisinaan kissan ajo on aikas mieluista puuhaa myös.

Uulasta on kasvanut mittasuhteiltaan erinomainen ja luonteeltaan rauhallinen ja ihmisille ystävällinen ja ylväs uros. "Upu" ei pelkää toisten urosten uhittelua vaan itsetuntoa ja kokoa löytyy sen verran ettei Upun tarvitse kuin vähän urista niin toiset näyttää tottelevan, kenenkään silmille Uula ei kuitenkaan ryntäile.

Uulalla on B/B lonkat, ja silmien PRA tulos B. Uula on käytettävissä jalostukseen terveystutkimuksissa käytetyille nartuille. Näyttelyistä 4xSert ja 3Xvarasert,2xROP, arvosteluissa SA useamman kerran. V.2014 Uulasta tuli FIN MVA!

Tässä Uula 4kk vanhana. Lisää kuvia kuva-albumissa.